Refund and Returns Policy

To start the return process, please enter the order number and the email address you used for that order, as well as the reason for your return if any. After submitting your return form, you will receive a confirmation email. After that, our team will reach you as soon as possible to guide your return process.

OR YOU CAN CONTACT US AT:
customercare@lencastories.com
+40 764 090 277 | Whatsapp | for calls Mon – Fri 11am – 7pm

POLITICĂ DE RETUR

 

În primul rând, rețineți că puteți returna comanda dumneavoastră în termen de 14 zile din momentul în care ați primit-o și ne-ați anunțat în legătură cu solicitarea și returul dumneavoastră. Aveți dreptul de a solicita returnarea fără nici un motiv specific. De asemenea, dacă termenul de 14 zile expiră într-o zi nelucrătoare, aveți dreptul de a trimite returul în ziua lucrătoare următoare. Dacă comanda dumneavoastră ajunge cu întârziere la depozitul nostru datorită procesului de expediere, vom accepta returnarea.

Etapele returului:

  1. Completați formularul de retur online sau contactați Comerciantul prin e-mail la customercare@lencastories.com pentru a oferi informații despre solicitarea dumneavoastră de retur, cum ar fi: numele complet, adresa de e-mail, numărul de comandă, numele produselor pe care doriți să le returnați și motivul returului, dacă este cazul. După ce ați finalizat această acțiune, veți primi un e-mail care vă confirmă solicitarea de returnare.

 

  1. Completați formularul de retur primit odată cu produsele și puneți-l în colet. Va trebui să menționați: numele complet, numărul de comandă, articolele pe care le returnați și motivul pentru care le returnați, dacă există. Dacă ați pierdut formularul de retur, puteți descărca unul nou. Dacă ați plătit prin numerar la livrare (numai pentru comenzile din România), vă rugăm să ne furnizați detaliile contului bancar pentru o rambursare mai rapidă. Dacă nu este posibil, din motive de securitate, vă vom trimite returul la ușă în numerar prin serviciul de curierat.

 

  1. Asigurați-vă că toate articolele returnate sunt trimise în starea și ambalajul lor original, inclusiv toate etichetele, deoarece sunt parte integrantă a produsului. Dacă lipsește orice articol menționat mai sus, nu vă vom accepta returul.

 

  1. Nu oferim servicii de retur gratuit, prin urmare, va trebui să suportați taxele de returnare. Contactați un curier la alegere sau mergeți la cel mai apropiat oficiu poștal și trimiteți-ne coletul. Adresa noastră o puteți găsi pe formularul de retur primit în colet. 

 

Pentru România, costurile pentru trimiterea returului variază între 20-40 lei.

Pentru comenzile internaționale, costurile de trimitere a returului sunt similare cu cele de transport pe care le-ați acoperiți în cadrul comenzii deja efectuate.

 

  1. Păstrați dovada de expediere până când primim coletul dumneavoastră.

 

Condiții de acceptare a returului:

– Produsele pe care le returnați trebuie să fie în forma lor originală.

– Nu returnați produsele care au fost utilizate sau spălate. Vă rugăm să le probați la fel cum faceți cu orice produs într-un magazin fizic în cabină de probă.

– Etichetele nu trebuie tăiate sau aruncate, deoarece fac parte din produs.

– Produsele trebuie returnate în ambalajul original.

 

POLITICĂ DE RAMBURSARE

 

Vă rugăm să rețineți că rambursarea dumneavoastră va fi furnizată în termen de 14 zile de la primirea solicitării de returnare. De asemenea, pentru comenzile internaționale, veți obține o rambursare completă, inclusiv costurile de livrare pentru livrare standard. Dacă alegeți livrarea express, nu vi se vor rambursa costurile complete de transport, ci doar valoarea costurilor de livrare standard

 

Etapele rambursării:

 

  1. Odată ce primim coletul cu returul, vom verifica dacă bunurile îndeplinesc toate condițiile de returnare din Politica de Retur.

 

  1. Veți primi un e-mail prin care produsele sunt acceptate pentru returnare. Dacă bunurile nu corespund cerințelor noastre de returnare și identificăm o scădere a valorii și a calității, veți primi un e-mail care vă va informa despre cele două opțiuni: prima în care nu primiți o rambursare iar noi păstrăm produsul deteriorat sau a doua, în care vă putem livra produsul înapoi, cu costurile de transport suportate de dumneavoastră. 

 

  1. Veți obține rambursarea în funcție de metoda de plată aleasă pentru comandă.

 

Pentru plata cu cardul de credit/ debit, vă vom rambursa în momentul în care acceptăm returul, dar timpul pentru primirea rambursării poate fi afectat de politicile companiei bancare de care aparține cardul dumneavoastră.

Pentru Cash on Delivery (numerar la livrare – doar în România) vă recomandăm să ne oferiți detaliile contului bancar, astfel încât să vă putem restitui suma mai repede, dar aveți și opțiunea de a obține rambursarea la ușă în numerar prin curier.

 

SIGILIUL DE SIGURANȚĂ

 

Toate produsele vândute de www.lencastories.com includ o etichetă de identificare cu un sigiliu de unică folosință. Vă rugăm să încercați produsele fără a scoate eticheta și sigiliul. Produsele returnate fără etichetă sau sigiliu nu vor fi acceptate.

 

PRODUSE DEFECTE SAU GREȘITE

 

Ne pare foarte rău dacă ați primit un articol defect sau greșit. Vă rugăm să ne informați prin e-mail sau prin completarea Formularului de Retur online, unde veți menționa că motivul de retur este că ați primiți un articol defect/greșit. Vă vom contacta în curând înapoi și vă vom oferi detalii despre modul în care puteți trimite produsul înapoi cu costurile de transport acoperite de noi.

 

Dacă ați primit ceva ce nu ați comandat, aveți două opțiuni: prima este să înlocuiți produsul cu cel pe care l-ați comandat, iar a doua este să vă acordăm o rambursare completă. În ambele cazuri, costurile de transport vor fi acoperite de noi.

 

Dacă ați primit un articol defect, aveți două opțiuni: prima este să vă trimitem un produs nou în schimbul celui defect, iar a doua este să returnați produsul defect și să vă acordăm o rambursare completă. În ambele cazuri, costurile de transport vor fi acoperite de noi.